Novinky z české pitbike scény

Benedikt Waag - Německý mistr Supermoto junior 2010

Benedikt Waag - Německý mistr Supermoto junior 2010
15.1.2011 | Kategorie: Novinky

Známý talentovaný německý mladíček Benedikt BENE Waag prodává svůj mistrovský bike. Tento mladík dal o sobě poprvé vědet v roce 2007 na pitbike supermoto závodech a dá se říci že co kde bylo tak vyhrál! Nyní už jezdí na speciálu Honda CRF 150R a je už mistr junior nejprestižnějšího seriálu v evropě Německého ADACU !

Motocykl má udělaný speciální rám předělaný s Hondy CRF - 150R. Rám je o trochu výšše postavený než originální. Jak zadní tlumič tak i přední jsou udělány speciálně na supermoto od firmy WP. Přední radiální brzdič je od skvělého výrobce Magura s velkým kotoučem. K motocyklu jsou 2 sady kol. Výfuk od firmy SR racing ke krásnému a plynulému průběhu motoru.
Motocykl má mnoho úprav v motoru aby byl vydán ten nejlepší výkon. Rám je o dost tužší než originální a můžete si na něho dovolit opravdu dost jak v terénu tak i na asfaltu.
Což odpovídá jak na tom Bene letí že opravdu drží fest.
Otec Beneho Tom Wiggenhauser motocykl prodává protože na příští sezonu Benemu poskytne tým nový motocykl. Dodává že ho chce prodat začínajícímu talentovanýmu supermotárdistovi a byla by hanba kdydy u něho stál pod plachtou v garáži. Motorka je připravená závodit a hlavně vyhrávat! Byl by velmi štastný kdyby mohl někomu udělat radost protože na motorce bylo plno práce aby byl sním schopen Bene vyhrávat.

Cena je ustanovena na 3 836 Eu včetně 2 sad kol i s pneumatikama !

Pokud máte zájem a o bližší info kontaktujte kdykoliv na email Beneho otce - tom.wiggenhauser@gmx.de

Fotografie v galerii !



Komentáře


Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit.
Žádný komentář. Komentuj jako první!
Přihlášení
Uživatelské jméno Heslo

registrace
Veškeré náhradní díly a příslušenství pro pitbike skladem!
Ivo Kaštan Pitbike77 GT Motocross MX Online Motolevel.com Pavel Kejmar 71 Bikers World
nepřihlášen | registrace
Choose language
TOPlist