Novinky z české pitbike scény

Závody pitbike v Polsku 23.05.2010

Závody pitbike v Polsku 23.05.2010
23.3.2010 | Kategorie: Novinky

Dostali jsme pozvánku na pitbike závody do Polska blízko hranic,jedou se velké moto a pitbike kola 12-14“ a i 14-17“ tel: +48 601 09 22 43 můžete mluvit česky :
Vážené dámy a pánové,
Chtěli bychom vás pozvat na skvělou akci off- road.
23.05.2010 v krásném okolí Walbrzycha na úpatí hory „Chelmiec” a také na největší haldě v Dolním Slezku „Wieslaw” se budou konat závody CROSS COUNTRY „Motohałda” – Puchar Dolnego Śląska i Puchar Prezydenta Wałbrzycha.
Na startu „Motohaldy” se objeví přes 150 závodníků z Polska, kteří budou na složité, divácky zajímavé a náročné trase celý den soupeřit na crossových motorkách, enduro a na čtyřkolách.
Na připravené trase nebudou chybět prvky motocrossu – skoky, smyky. Současně budou možné ke shlednutí prvky enduro – mnohé několikametrové nájezdy, sjezdy a traversy.
Amatéři nebo profesionálové – každý si tady najde něco pro sebe a má zaručenou skvělou zábavu.
I když bude pršet máme jistotu, že závod nebude zrušen. Trasa se totiž nachází na úpatí hory a haldy, které propouští vodu, takže nezůstane ležet na trati voda, nebo bláto. Zaručeně závody přitahnou mnoho diváků, kteří utvoří baječnou atmosféru.
Atraktivně položené město v kopcovitém terénu tvoří vysnějné místo pro pořádání podobných závodů. Jezdcí i diváci využijí mistní pohostinnosti obyvatel i úřadů.
Organizatoři připraví atraktivní ceny v celkové hodnotě 4 tis. Eur. Vitěz obdrží crossovou motorku 200 ccm značky Diabolini.
Ceny věnovali: AGIP, DUNLOP, WULFSPORT, EXPEDUS a Městský úřad Wałbrzych.
Závody budou přenašené na TVP Wroclaw, místní televizí Walbrzych a také v dalších mediích, které jsou mediálními partnery této akce, např.: RMFMAXX, Radio Wrocław, Ścigacz.pl, Motocykl, Highspeed a také místní noviny.
Trasa bude přístupná na treninky už v sobotu, takže jestli někdou bude chtít takovou možnost využít, organizátoři zajístí levné komfortní ubytování se střeženým parkovištěm. Podmínkou je včasná registrace přes internet a oznámení o příjezdu v sobotu. Navíc jezdci, kteří přijedou o den dříve, budou mít k dispozici od 20:00 do 22:00 kancelář závodu v hotelu kde bude možné vyřídit všechny formality, včetně technické kontroly.
Podrobnosti a zápisy na naše webové stránce: www.wsm.org.pl
Ti, kteří se přihlásí na závody v předstihu přes internet budou zařazeni do slosování o přilbu off-road značky WULF – barva a velikost dle volby, navíc bude možnost vyzkošet nejnovější přilby SHOEI.
V případě nejasností nebo otázek kontaktujte prosím:
Paweł Isaoski, tel: 601 09 22 43, mail: pawel.isanski@wsm.org.pl

Komentáře


Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit.
Žádný komentář. Komentuj jako první!
Přihlášení
Uživatelské jméno Heslo

registrace
Veškeré náhradní díly a příslušenství pro pitbike skladem!
Ivo Kaštan Pitbike77 GT Motocross MX Online Motolevel.com Pavel Kejmar 71 Bikers World
nepřihlášen | registrace
Choose language
TOPlist